NEWS

 

Mei 2014

 

Dani Lambrechts wint de prijsmand! Met dank aan Van Camp en onze voorzitter Jan Beghin.

 

 

November 2013

 

Vincent Couteau uit Dilbeek is de winnaar van de tombolaprijs van ons spaghettifestijn. Met een glimlach ontvangt hij de wijnmand van Van Camp.

Wij bedanken iedereen voor alweer een geslaagd spaghettifestijn!

 


 

September 2013

 

In samenwerking met Top Volley Belgium en met de steun van de VGC, organiseert Gavo initiatielessenvolleybal voor meisjes en jongens tussen 8 en 11 jaar.

Deze gaan door vanaf 28 september 2013 elke zaterdag in de sporthal van Ganshoren van 14u tot 15u30.


 

 


Maart 2013

 


Feb 2013

Voor het volgende eetfestijn, reserveer alvast volgende datum in je agenda : vrijdag 19 april 2013 vanaf 18u.

De kantine van de sporthal is nog steeds niet geopend. Er is nog geen definitieve uitbater voor gevonden. Zodra meer en beter nieuws, laten we iets weten.

Vorige week werd nogmaals contact opgenomen met de gemeenteverantwoordelijke van de sporthal om vooral het probleem van de palen en netheid in de sporthal aan te kaarten. We blijven er dus achter zitten opdat deze problemen snel worden opgelost.

Beste groeten,

Anne


Jan 2013

We wensen aan iedereen een zeer gelukkig, gezond en voorspoedig 2013. Moge het een jaartje worden met heel veel volleybalplezier.

Katrien, Hassan en Anne

 

September 2012

 

Beste Gavo-leden,

We hopen dat jullie genoten hebben van een deugddoende vakantie en in volle form zijn om er dit jaar een felle volleybal-lap op te geven.

 

De tijd gaat snel vooruit ! Voor het nieuwe Gavo-bestuur is het eerste jaar nog maar net voorbij of het nieuwe seizoen kondigt zich al aan.

 

We staan er echter op om allereerst enkelen te bedanken voor hun stevige inzet van het vorige jaar en ook omdat ze opnieuw hebben ‘getekend’ voor een jaartje erbij :

 • Onze trainers Guido, Isabel en Patrick : dikke dikke merci voor het geduld en de nimmer aflatende inzet voor onze ‘groten’ en ‘kleinen’.
 • Onze allertrouwste markeerder sinds jaren : Jean-Pierre – dikke merci voor de zovele matchen die je al hebt ‘gemarkeerd’ en dat we weer alweer een jaartje op jou kunnen rekenen voor ‘dat blad’ te doen van onze dames 
 • Onze scheidsrechters : Daniël en anderen voor het fluiten van de talrijke reserve- en jeugdmatchen 
 • Ons feestcomite : Ann en Jan, Luc, Dirk en Luc  - merciekes voor de organisatie en het lekkere eten bij onze spaghetti- en paëllafestijnen . Deze zorgen er uiteraard voor dat onze kassa gespijsd wordt.
 • Onze sponsors : Linergy , Aucquier en Restaurant ’s Gravenmolen en nog een sponsor die liever anoniem wil blijven maar die we hier toch ook willen noemen : bedankt jullie zorgen uiteraard ook voor een stevig duitje in onze kassa. Zo kunnen we oa zorgen voor een nieuw net en ander materiaal,  …

 

Ook van harte welkom aan onze nieuwe jeugdtrainer : Benjamin Luypaert.

 

We hebben ondertussen ook niet stil gezeten en al enkele vergaderingen gehad om het nieuwe volleybalseizoen voor te bereiden.

We hebben bvb. rond de tafel gezeten met de verantwoordelijke voor de sporthal ( Nicole ) en onze Schepen van sport ( Chantal) om de sporthalperikelen nog even aan te kaarten. We vinden het dan ook interessant om jullie hiervan op de hoogte te brengen.

 • Vuile douches en WC’s : de sporthal wordt blijkbaar elke nacht/zeer vroeg in de morgen gekuist. Door de dag worden de douches en de zaal vuil gemaakt door andere ploegen of scholen. Er is geen budget om een tweede kuisploeg in te zetten gedurende de dag en het personeel dat instaat voor de veiligheid kan niet ingezet worden aangezien dit niet in hun jobomschrijving is opgenomen. De verantwoordelijk wordt dus gelegd bij diegenen die het vuil achterlaten. De gemeente zal een brief naar de verschillende ploegen en scholen sturen om hen hierop te wijzen. Indien er geen actie wordt ondernomen, zullen er zelf  sancties worden opgelegd.
  Opgelet : het is zowel de taak van het veiligheidspersoneel als de ploeg die de douches gaat gebruiken, om te verifiëren of de douches proper zijn. Indien dit niet het geval is, graag dit melden bij het veiligheidspersoneel en er op staan dat dit genoteerd wordt in het ‘dagboek’ dat er voor voorzien is. Waarschijnlijk hebben jullie dit al verschillende keren aangekaart maar er geen respons op gekregen, maar we zijn dit overeengekomen om  dit consequent  te doen tot alvast einde oktober. Daarna gaan we het samen met de gemeente nog evalueren. We vragen dan ook aan iedereen om hier even een aandachtspunt van te maken.
 • Slechte geuren / koud water : er is een grote nood aan vernieuwingen wat de sporthal betreft. Zo ook moet er een volledig nieuwe watertoe- en afvoer voorzien worden maar hiervoor is een zeer groot budget nodig. Maar het goede nieuws is : dit staat op de planning in 2013 . We moeten dus nog even geduld hebben.
 • De douchekoppen : er komt heel weinig water uit de douchekoppen. Even meegeven dat de gemeente in ‘super’ douchekoppen heeft geïnvesteerd 2 jaar geleden maar spijtig genoeg werden deze na enkele maanden reeds gestolen. Er werden dus nieuwe aangekocht van andere kwaliteit . Deze hebben dunnere gaatjes en het probleem is dat deze na enkele maanden of zelfs weken verstoppen. De gemeente gaat proberen op regelmatigere tijdstippen de douchekoppen te ontkalken om dit probleem te voorkomen. Volgen we dus op.
 • Lijnen : de volledige zaal werd voorzien van nieuwe lijnen op de grond. Zo heeft onze jeugdcoördinator Isabel ook ervoor gezorgd dat zowel onze dames als onze jeugdspelers/speelsters op een duidelijk getekend terrein hun spel kunnen spelen. Waarvoor onze dank uiteraard.

 • Volleybalnet : het is niet altijd evident om het net recht te zetten aangezien bijna alle netten stuk zijn. We hebben besloten een nieuw net van GAVO zelf aan te kopen. Onze trainer Guido heeft hiervoor reeds gezorgd.  
 • Netpalen : er ontbreken nog steeds enkele ‘bindingen’ om de koorden aan vast te maken. We volgend dit verder op met de gemeente.

 

Nog enkele interessante mededelingen :

 • Het lidgeld werd sinds enkele jaren behouden maar de huurpijs van de terreinen  is opgeslagen en we zijn genoodzaakt om het inschrijvingsgeld voor de dames en Mistouch met 10€ te verhogen. Voor de jeugd blijft hetzelfde. Dit komt neer op :
  • Jeugd : 90€ (+ 30€ steunkaarten : aftrekbaar bij de eetfestijnen ) 
  • Mistouch (recreatie) :  90€ (+ 30€ steunkaarten : aftrekbaar bij de eetfestijnen ) 
  • Dames : 140€ (+ 30€ steunkaarten : aftrekbaar bij de eetfestijnen )

Inbegrepen in dit lidgeld zit de verzekering, huur van de zaal en meerdere boeiende trainingen/matchen per week.
Veel mutualiteiten betalen een deel(tje) van dit inschrijvingsgeld terug. Wie daarvoor in aanmerking wil komen, vraagt de juiste papieren aan zijn mutualiteit en stuurt ze naar de secretaris :
Katrien de koster, Jachtlaan 101,1040 Brussel. Zij zal ze dan ondertekenen en terugsturen.

 • Jaarlijks spaghettifestijn gaat door op : vrijdag 12 oktober 2012 vanaf 18u. Aan alle spelers en speelsters : plan dit alvast in jullie agende want allen op post. We gaan jullie nodig hebben.

 • Onze Mistouchen : zijn dringend op zoek naar wat versterking voor het nieuwe seizoen. Ze komen ook dit jaar uit in 2 competities en spelen onze thuismatchen op woensdagavond om 20u in de sporthal. Enkele aanvallers kunnen we zeker gebruiken. Graag dus wat reclame voor ons tof ploegske maken. Voor info , kan men steeds terecht bij Anne Droeshout : anne.droeshout@telenet.be of 0475 74 73 63. 
 • Onze website www.gavo.be werd geupdate met de nieuwe kalenders. Er zouden wat nieuwe foto’s moeten opkomen. Bij het starten van het nieuwe seizoen rekenen wij erop dat elke ploeg wat nieuwe foto’s maakt. Onze webmaster Joke zal ze met plezier op onze site plaatsen. 

 • De thuismatchen worden gespeeld door onze :
  • preminiemen : zaterdag om 14u ( pas vanaf januari 2013)
  • scholieren : zaterdag om 16u30
  • dames : zaterdag 20u ( reserve om 19u)
  • mistouchen : woensdag om 20u

We wensen jullie alvast een fijn volleybalseizoen.
Met sportieve groeten,

 

Katrien, Hassan en Anne  

Het GAVO-bestuur

 


 

Maart 2012

 

 


September 2011

Noteer alvast in jouw agenda :

VRIJDAG 21 OKTOBER 2011 :

Jaarlijkse SPAGHETTIFESTIJN

Waar : Sporthal van Ganshoren

Uur : vanaf 18u00

!!! Steunkaarten van vorig jaar zijn uitzonderlijk ook nog dit jaar geldig !!!


Mei 2011

Beste GAVO-vriend,

U heeft het misschien al horen waaien: er zijn grote veranderingen op til in onze club.

 

Na jaren van trouwe dienst hebben voorzitter Jan Béghin, penning-meester Dirk Ooms, secretaris Luc Brewaeys en sportief directeur Luc Ooms beslist om de fakkel door te geven.

Een nieuw bestuur komt er dus, waarbij Anne Droeshout de rol van voorzitter-ad-interim op zich zal nemen.

 

Daar we ons volledig willen voorbereiden op deze ingrijpende veranderingen en om op tijd weer paraat te zijn voor het nieuwe seizoen wordt het steakfestijn, dat normaal plaatsvindt in het voorjaar, voor één keertje niet georganiseerd. Indien u nog steunkaarten heeft van dit seizoen, kan u die natuurlijk gebruiken op het etentje dat zoals altijd in oktober wordt georganiseerd.

 

Het nieuwe seizoen zal weer spannend worden. Met zo maar 5 ploegen zal Gavo, als laatste overgebleven Nederlandstalige club in het Brusselse Gewest, deze mooie sport hopelijk alle eer aan doen :

één damesploeg in 2e provinciale, 3 jeugdploegen en onze recreatieve Mistouchen en de allerkleinsten worden de basisprincipes bijgebracht in onze initiatieploeg.

 

Heeft u nog vragen, wil u het nieuwe bestuur komen versterken of op een andere manier een steentje bijdragen aan GAVO, dan kan u steeds contact opnemen met Anne Droeshout via anne.droeshout@telenet.be of per telefoon 0475 74 73 63.

 

Wij wensen u alvast een deugddoende zomer en hopen zoals steeds op uw steun te kunnen blijven rekenen.

 

Met sportieve groet,

Het afscheidnemende en nieuwe bestuur van GAVO Ganshoren 

 
Copyright © Gavo 2013