DAMES

U15 Jongens

U11 Meisjes & Jongens

INITIATIE

MISTOUCH

 

 
 

 

Ploegen

 

GAVO is trots haar drie ploegen voor te stellen.

 

Na een eerste spannend jaar in 2e provinciale neemt Guido Van Lier ook dit jaar onze damesploeg onder zijn vleugels. Dit jaar staan ze er opnieuw: gemotiveerd en klaar voor een nieuwe uitdaging.

 

Daarnaast heeft GAVO flink wat potentieel zitten in haar jeugdploeg U15. Omdat we met net iets te weinig waren voor een voltallige ploeg, hebben we besloten om samen met de jongens van VC Asse Lennik er dit jaar een lap op te geven. De trainingen zullen dan ook afwisselend in de sporthal van Ganshoren en van Zellik doorgaan. Ook de matchen worden eerlijk verdeeld : eerste semester in Zellik, tweede semester in Ganshoren.

 

In samenwerking met Top Volley Belgium en met de steun van de VGC, organiseert Gavo initiatielessen volleybel voor meisjes en jongens tussen 8 en 11 jaar. Deze gaan door vanaf 06 september 2014 elke zaterdag in de sporthal van Ganshoren van 14u tot 15u30.

 

Uit ons initiatieploegje van vorig jaar, zijn al redelijk wat kinderen klaar voor het 'grote' werk. Onze U11-ers ( kids tot 11 jaar) zullen trainen op maandag van 19u tot 20u30 en spelen hun thuismatch (spelvorm 2 tegen 2) op zaterdag om 14u. Indien zij geen match hebben op zaterdag is ter vervanging training voorzien van 14u tot 15u30. Dit allemaal onder de professionele begeleiding van Top Volley Belgium.

 

Last but not least: ons recreatieploegje Mistouch. Ook dit jaar zijn ze weer van de partij in 2 competities : de VLM en de Federatie van de Vriendschap.

 

 


 


 

 

 

 

 

 

 
Copyright © Gavo 2013